П`ятниця, 29.03.2024, 09:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Новопетрівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 11 » Зустріч з письменником рідного краю
21:29
Зустріч з письменником рідного краю

           5 лютого у Новопетрівській ЗОШ відбулася творча зустріч з Анатолієм Миколайовичем Вітренком – сучасним письменником з Нової Одеси.
           Письменника зустрічали учні та вчителі Новопетрівської школи. Анатолій Миколайович відверто поділився з присутніми фактами своєї  біографії, яка припала на досить буремні часи. Учасники зустрічі спілкувалися з гостем, розглядали презентовані ним збірки та слухали уривки з його нових творів, присвячених, зокрема, подіям 2014 року та нинішній ситуації на сході України. Окрім того, всі присутні мали можливість прослухати пісні, слова яких належать перу письменника.
         Наприкінці зустрічі Анатолій Миколайович влаштував своєрідний конкурс. Учні показали прекрасну обізнаність в поезії української і світової літератури, тож поетичні збірки, обрані в  якості призів, розлетілися серед школярів на «ура».
Головною метою зустрічі було не тільки знайомство дітей з творчістю письменника, а й залучення їх до читання, на яскравому прикладі того, яку роль книга зіграла в житті особистості.
          Анатолій Миколайович Вітренко і його твори мають неабияку цінність – любов  і відданість читачів, які з нетерпінням чекають чергового творчого доробку свого улюбленого автора. Ось уже понад десятиліття новели та вірші письменника з Нової Одеси зігрівають шанувальників його таланту особливим теплом та оптимізмом, а ще – вірою в людську унікальність та неповторність.
         Саме таким – оптимістичним та неповторним видався новопетрівчанам Анатолій Вітренко, і саме таку оповиту теплом атмосферу відчули діти і дорослі на цій зустрічі.
          Безсумнівно, зустріч з Анатолієм Миколайовичем залишила у дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасної української літератури.

 

         

Переглядів: 1110 | Додав: bogdanova4804 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 WsfalJ  
0
<a href=http://acialis.sbs>best place to buy generic cialis online</a> Hepatitis C Virus Protease Inhibitors No dose adjustments are recommended when PROMACTA is coadministered with boceprevir or telaprevir

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728